DETOX

Detoks Misz-Masz Slim

Program dla tych, którzy kochają nasze zielone soki i chcą je połączyć z ciepłymi posiłkami.

Program "Misz-Masz Slim" dedykujemy osobom, które pragną w zdrowy sposób zadbać o swoją figurę i kondycję skóry. Trzy zielone soki cold-press dowitaminizują organizm, dostarczą mu dużej dawki niezbędnych mikroelementów i zastąpią niezdrową przegryzkę. Pomogą zniwelować uporczywy cellulit i obrzęki. Program soków z zupami jest też idealny dla osób, które nie mają stałego dostępu do kuchni w czasie dnia i nie mogą na bieżąco podgrzewać wszystkich posiłków. Dwie pyszne, sycące, lekkostrawne i bogate w błonnik zupy-kremy, odciążą układ trawienny od przetworzonego jedzenia, wyregulują pracę jelit, pozwolą zgubić kilogramy przy zachowaniu uczucia sytości. W każdym dniu Misz - Masza Slim otrzymujesz 5 słoików, które stanowią Twoje całodzienne wyżywienie. Smaki są zróżnicowane - od łagodnych, przez egzotyczne, po lekko ostrawe. Zupadżary są 100% wegańskie i bezglutenowe, nie zawierają chemii, gotowych mieszanek przypraw i konserwantów. Nasze zupy kochają też najmniejsze pociechy i stanowią dobrą alternatywę wprowadzenia warzyw do ich codziennej diety.
Pamiętaj! 1-3 dni Misz - Masza (lub Gorącego Słoika) to też doskonały sposób na łagodne wejście i wyjście z detoxu sokowego.

Sprawdź cenę liczby dni, która Cię interesuje:

Cena: --
--

Co znajdę w tym detoxie?

Buenos Dżares

500ml / 184 kcal
Zamknij

gruboskóry ananas

Ananas ma bogate właściwości odżywcze, lecznicze i oczyszczające. Zawiera błonnik, potas, magnez, wapń, fosfor, żelazo, cynk, miedź, mangan, witaminy: A, B1, B2, B6, PP, C, kwas foliowy oraz bardzo istotną bromelainę. Wspomaga procesy trawienne i odchudzanie, usuwa toksyczne produkty przemiany materii, wspomaga leczenie alergii i chorób dróg oddechowych. Ma właściwości przeciwzakrzepowe, przeciwbólowe, odkażające i przeciwzapalne.
Zamknij

jabłko Adama

Jabłko zwiera bardzo duże ilości składników biologicznych potrzebnych organizmowi. Witamina C i P zawarta w jabłkach uszczelnia i uelastycznia naczynia krwionośne, zapobiegając pajączkom. Owoc ten wyrównuje poziom cholesterolu i cukru we krwi, reguluje przemianę materii dzięki dużej zawartości błonnika i pektyn. Polifenole i flawonidy zawarte w jabłku pełnią funkcje antyoksydacyjną, antynowotworową, przeciwzapalną, przeciwmiażdżycową, oczyszczającą organizm i obniżającą ciśnienie krwi. Duża ilość soli zasadowych powoduje, że jabłka odkwaszają organizm. Są bogatym źródłem potasu i żelaza. Wzmacniają serce, układ nerwowy, mięśnie i poprawiają pracę wątroby. Dodatkowo zmniejszają obrzęki, ułatwiają przyswajanie wapnia przez organizm, dzięki czemu wzmacniają zęby, włosy i paznokcie.
Zamknij

Ogórek i jego mundurek

Ogórek zawierają związki o charakterze zasadowym, dlatego doskonale sprawdza się w odkwaszaniu organizmu. Zawiera także niewielkie ilości witaminy K i tych z grupy B, co wzmacnia układ odpornościowy i podnosi poziom energii oraz dodaje skórze blasku. Zawartość potasu sprawia, że ogórek zalecany jest przy problemach z drogami moczowymi, chorobach układu krwionośnego lub reumatyzmie, zaparciach i cukrzycy.
Zamknij

młody szpinak

Szpinak zwiększa odporność organizmu i wspomaga walkę z infekcją pęcherza, dzięki dużej zawartości witaminy C. Duża zawartość łatwo przyswajalnego żelaza przeciwdziała anemii i problemom z koncentracją. Szpinak zawiera także witaminy jak A, B1, B2, E oraz pierwiastki i minerały: magnez, sód, potas, wapń, fluor. Zawarty w nim kwas foliowy sprzyja prawidłowemu rozwojowi ciąży. Szpinak ma zbawienny wpływ na wygląd skóry i opóźnia procesy starzenia dzięki dwóm przeciwutleniaczom, które zawiera – luteinie i beta-karotenowi, oraz witaminom, które wpływają pozytywnie na wygląd. Witamina E chroni płuca przed rakiem, dlatego zalecany jest dla palaczy. Szpinak reguluje odkładanie tłuszczu w organizmie i zwiększa masę mięśniową, pomaga w schorzeniach trzustki, leczeniu zaparć, nadciśnienia, opóźnia postęp choroby Alzheimera.
Zamknij

Tajemniczy jarmuż

To roślina mająca silne działanie antynowotworowe. Zawiera sulforafan, który chroni przed rakiem prostaty, płuc i jelita grubego oraz karotenoidy - przeciwutleniacze, które również hamują szkodliwe procesy oksydacyjne. To warzywo bogate w białko, błonnik i bardzo dużą ilość witaminy C i K. Witamina K ma działanie przeciwrakowe, wpływa na stan kości oraz zapewnia prawidłową krzepliwość krwi. Dzięki dużej zawartości witaminy A jarmuż korzystnie wpływa cerę, włosy i paznokcie. Zawartość wapnia przeciwdziała osteoporozie i wpływa na zdrowy stan zębów. Jarmuż to też ważne źródło potasu, miedzi i manganu. Normuje poziom cukru we krwi, zwiększa odporność, usprawnia metabolizm i wzrok.
Zamknij

Natka wariatka

Natka pietruszki działa antyseptycznie, moczopędnie i przyspiesza proces trawienia. Zawiera duże ilości A i witaminy C. Zawiera także witaminę E, D, K, choć w mniejszych ilościach, a także beta-karoten, żelazo, kwas foliowy niezbędny kobietom ciężarnym, sole mineralne: magnez, wapń, potas, fosfor, cynk, miedź i mangan. Składniki zawarte w natce zwiększają odporność i wpływają korzystnie na wzrok. Dodatkowo zmieniają zapach oddechu, łagodzą nerwobóle, leczą kamicę nerkową, odtruwają organizm, wpływają pozytywnie na wzrok i cerę. Natka ułatwia przyswajanie żelaza z innych produktów, usuwa nadmiar wody, regeneruje włosowate naczynia krwionośne. Łyżeczka natki dziennie zaspokaja nieomal całościowe zapotrzebowanie organizmu na składniki, które zawiera.
Szczegóły

Mother Soker

500ml / 193 kcal
Zamknij

pyzata pomarańcza

Pomarańcza zawiera prowitaminę A, B1, B2, C, PP, E, P i B6. Ma także potas, sód, wapń, żelazo i miedź. Zawarta w niej witamina C opóźnia starzenie i wygładza koloryt skóry. Wraz z witaminą A wspomaga produkcję kolagenu, który poprawia jej kondycję. Reguluje pracę jelit, sprawia, że dłużej nie czujesz głodu i obniża poziom cholesterolu we krwi. Pomarańcza zawiera także potas, wapń i beta-karoten, który w błonie śluzowej jelit przekształca się w niezbędny retinol. Zawarte w pomarańczach związki mają właściwości wiązania toksycznych metali i usuwania ich z organizmu, a flawonidy są pomocne w leczeniu cukrzycy, miażdżycy, nadciśnienia, hemoroidów, alergii i mogą chronić przed rozwojem nowotworów.
Zamknij

cytryna i jej kwaśna mina

Cytryna to dobre źródło beta-karotenu, który w błonie śluzowej jelit przekształca się w niezbędny retinol i który uszczelnia naczynia krwionośne. Zawiera m.in. witaminy z grupy B, E, potas, magnez, sód i żelazo. Cytryna jest prawdziwą mistrzynią oczyszczania, bo pobudza procesy trawienne, przyspieszając odchudzanie. Wspiera odporność i łagodzi infekcje, reguluje poziom cholesterolu, pomaga w problemach z krążeniem oraz posiada właściwości odkażające - przyspiesza gojenie ran, leczy trądzik i grzybicę skóry.
Zamknij

jabłko Adama

Jabłko zwiera bardzo duże ilości składników biologicznych potrzebnych organizmowi. Witamina C i P zawarta w jabłkach uszczelnia i uelastycznia naczynia krwionośne, zapobiegając pajączkom. Owoc ten wyrównuje poziom cholesterolu i cukru we krwi, reguluje przemianę materii dzięki dużej zawartości błonnika i pektyn. Polifenole i flawonidy zawarte w jabłku pełnią funkcje antyoksydacyjną, antynowotworową, przeciwzapalną, przeciwmiażdżycową, oczyszczającą organizm i obniżającą ciśnienie krwi. Duża ilość soli zasadowych powoduje, że jabłka odkwaszają organizm. Są bogatym źródłem potasu i żelaza. Wzmacniają serce, układ nerwowy, mięśnie i poprawiają pracę wątroby. Dodatkowo zmniejszają obrzęki, ułatwiają przyswajanie wapnia przez organizm, dzięki czemu wzmacniają zęby, włosy i paznokcie.
Zamknij

Ogórek i jego mundurek

Ogórek zawierają związki o charakterze zasadowym, dlatego doskonale sprawdza się w odkwaszaniu organizmu. Zawiera także niewielkie ilości witaminy K i tych z grupy B, co wzmacnia układ odpornościowy i podnosi poziom energii oraz dodaje skórze blasku. Zawartość potasu sprawia, że ogórek zalecany jest przy problemach z drogami moczowymi, chorobach układu krwionośnego lub reumatyzmie, zaparciach i cukrzycy.
Zamknij

Tajemniczy jarmuż

To roślina mająca silne działanie antynowotworowe. Zawiera sulforafan, który chroni przed rakiem prostaty, płuc i jelita grubego oraz karotenoidy - przeciwutleniacze, które również hamują szkodliwe procesy oksydacyjne. To warzywo bogate w białko, błonnik i bardzo dużą ilość witaminy C i K. Witamina K ma działanie przeciwrakowe, wpływa na stan kości oraz zapewnia prawidłową krzepliwość krwi. Dzięki dużej zawartości witaminy A jarmuż korzystnie wpływa cerę, włosy i paznokcie. Zawartość wapnia przeciwdziała osteoporozie i wpływa na zdrowy stan zębów. Jarmuż to też ważne źródło potasu, miedzi i manganu. Normuje poziom cukru we krwi, zwiększa odporność, usprawnia metabolizm i wzrok.
Zamknij

Bogaty seler

Seler zawiera więcej witaminy C niż cytrusy! Zawiera również witaminy z grupy B, witaminę a, PP, kwas foliowy, witaminę E, wapń, fosfor, potas, cynk, magnez , żelazo. Oczyszcza organizm z toksyn, pobudza przemianę materii, wspomaga odchudzanie, zwiększa odporność, wspomaga leczenie zapalenia górnych dróg oddechowych, obniża ciśnienie, usprawnia pracę serca, leczy skazę moczanową, niweluje ból stawów, uspokaja i działa przeciwdepresyjnie, przeciwbólowo. Dodatkowo likwiduje obrzęki, nawilża skórę, wzmacnia włosy i nadaje skórze blasku.
Zamknij

Natka wariatka

Natka pietruszki działa antyseptycznie, moczopędnie i przyspiesza proces trawienia. Zawiera duże ilości A i witaminy C. Zawiera także witaminę E, D, K, choć w mniejszych ilościach, a także beta-karoten, żelazo, kwas foliowy niezbędny kobietom ciężarnym, sole mineralne: magnez, wapń, potas, fosfor, cynk, miedź i mangan. Składniki zawarte w natce zwiększają odporność i wpływają korzystnie na wzrok. Dodatkowo zmieniają zapach oddechu, łagodzą nerwobóle, leczą kamicę nerkową, odtruwają organizm, wpływają pozytywnie na wzrok i cerę. Natka ułatwia przyswajanie żelaza z innych produktów, usuwa nadmiar wody, regeneruje włosowate naczynia krwionośne. Łyżeczka natki dziennie zaspokaja nieomal całościowe zapotrzebowanie organizmu na składniki, które zawiera.
Szczegóły

Green force 1

500ml / 172 kcal
Zamknij

jabłko Adama

Jabłko zwiera bardzo duże ilości składników biologicznych potrzebnych organizmowi. Witamina C i P zawarta w jabłkach uszczelnia i uelastycznia naczynia krwionośne, zapobiegając pajączkom. Owoc ten wyrównuje poziom cholesterolu i cukru we krwi, reguluje przemianę materii dzięki dużej zawartości błonnika i pektyn. Polifenole i flawonidy zawarte w jabłku pełnią funkcje antyoksydacyjną, antynowotworową, przeciwzapalną, przeciwmiażdżycową, oczyszczającą organizm i obniżającą ciśnienie krwi. Duża ilość soli zasadowych powoduje, że jabłka odkwaszają organizm. Są bogatym źródłem potasu i żelaza. Wzmacniają serce, układ nerwowy, mięśnie i poprawiają pracę wątroby. Dodatkowo zmniejszają obrzęki, ułatwiają przyswajanie wapnia przez organizm, dzięki czemu wzmacniają zęby, włosy i paznokcie.
Zamknij

Ogórek i jego mundurek

Ogórek zawierają związki o charakterze zasadowym, dlatego doskonale sprawdza się w odkwaszaniu organizmu. Zawiera także niewielkie ilości witaminy K i tych z grupy B, co wzmacnia układ odpornościowy i podnosi poziom energii oraz dodaje skórze blasku. Zawartość potasu sprawia, że ogórek zalecany jest przy problemach z drogami moczowymi, chorobach układu krwionośnego lub reumatyzmie, zaparciach i cukrzycy.
Zamknij

Limetka kokietka

To doskonałe źródło witaminy C, której ma więcej niż cytryna. Limonka zawiera także potas, wapń, fosfor, witaminy z grupy A, B i PP. Sok z tego owocu korzystnie wpływa na pracę wątroby i reguluje poziom glukozy we krwi. Ponadto chroni przed zawałem serca, udarem, zawiera flawonoidy, które chronią przed nowotworami i szybkim starzeniem.
Zamknij

młody szpinak

Szpinak zwiększa odporność organizmu i wspomaga walkę z infekcją pęcherza, dzięki dużej zawartości witaminy C. Duża zawartość łatwo przyswajalnego żelaza przeciwdziała anemii i problemom z koncentracją. Szpinak zawiera także witaminy jak A, B1, B2, E oraz pierwiastki i minerały: magnez, sód, potas, wapń, fluor. Zawarty w nim kwas foliowy sprzyja prawidłowemu rozwojowi ciąży. Szpinak ma zbawienny wpływ na wygląd skóry i opóźnia procesy starzenia dzięki dwóm przeciwutleniaczom, które zawiera – luteinie i beta-karotenowi, oraz witaminom, które wpływają pozytywnie na wygląd. Witamina E chroni płuca przed rakiem, dlatego zalecany jest dla palaczy. Szpinak reguluje odkładanie tłuszczu w organizmie i zwiększa masę mięśniową, pomaga w schorzeniach trzustki, leczeniu zaparć, nadciśnienia, opóźnia postęp choroby Alzheimera.
Zamknij

Bogaty seler

Seler zawiera więcej witaminy C niż cytrusy! Zawiera również witaminy z grupy B, witaminę a, PP, kwas foliowy, witaminę E, wapń, fosfor, potas, cynk, magnez , żelazo. Oczyszcza organizm z toksyn, pobudza przemianę materii, wspomaga odchudzanie, zwiększa odporność, wspomaga leczenie zapalenia górnych dróg oddechowych, obniża ciśnienie, usprawnia pracę serca, leczy skazę moczanową, niweluje ból stawów, uspokaja i działa przeciwdepresyjnie, przeciwbólowo. Dodatkowo likwiduje obrzęki, nawilża skórę, wzmacnia włosy i nadaje skórze blasku.
Zamknij

zakochana mięta

Mięta działa rozkurczowo na mięśnie gładkie, leczy wzdęcia, zaparcia i dolegliwości trawienne. Ma działanie przeciwbakteryjne i uspokajające, a jej zapach uśmierza ból głowy.
Szczegóły

Niezła Zupcia!

500ml / 236 kcal
Zamknij

Król Kardamon

Kardamon wzmacnia organizm, ma właściwości antyseptyczne, przeciwalergiczne, pomaga leczyć raka jelita grubego, ułatwia trawienie białek. Pomaga w oczyszczeniu organizmu z toksyn, usuwa nagromadzony wapń i mocznik w nerkach. Jest źródłem potasu, wapnia i magnezu, a także manganu i żelaza.
Zamknij

Bataty od Taty

Jedna z najbardziej odżywczych roślin na świcie, której wartość odżywcza przekracza ponad 50 krotnie wartość odżywczą polskiego ziemniaka! W przeciwieństwie do polskiej bulwy, to warzywo słodkawym smaku można jeść na surowo. Oprócz dużych ilości karotenu i karotenoidów, batat jest bogaty w potas, witaminy B1, B2, PP i C, dzięki czemu spożywanie go zapobiega chorobom serca, zaćmie i wielu nowotworom.
Zamknij

przyprawy dla zabawy

.
Zamknij

dynia gospodynia

.
Zamknij

Mleko od kokosa

.
Zamknij

garbaty imbir

.
Zamknij

lana woda

.
Szczegóły

Anthony Zupkins

500ml / 218 kcal
Zamknij

bladolica pietruszka

Korzeń pietruszki zawiera duże ilości witaminy A, witaminy C, żelaza, soli mineralnych. Może być stosowany jako sposób na wzdęcia, zapalenie pęcherza, prostaty i nerek, bóle reumatyczne, a także bóle i dolegliwości miesiączkowe. Pietruszka wspomaga leczenie astmy, infekcji, usuwa obrzęki, reguluje trawienne dolegliwości, zmniejsza ciśnienie, odciąża wątrobę i pomaga usunąć toksyny z organizmu.
Zamknij

przyprawy dla zabawy

.
Zamknij

Mleko od kokosa

.
Zamknij

najlepsze zioło w mieście

.
Zamknij

lana woda

.
Zamknij

czosnek i jego ząbki

.
Zamknij

kwiecisty kalafior

.
Szczegóły

Chcesz dostawać wiadomości o Juicingu? Zapisz się do newslettera!