DETOX

Detoks No Stress

Program dla tych, którzy żyją szybko i nie mają czasu na regenerację

Program No stress dedykowany jest dla osób żyjących w stresie i mających problemy ze snem. Detoks wpływa na prawidłowe funkcjonowanie układu nerwowego, poprawia nastrój i ułatwia zasypianie. Dodatkowo zapobiega powstawaniu miażdżycy i cukrzycy, ułatwia kontrolę nadciśnienia i chroni wzrok. Przeciwdziała też chorobom serca i ma dobroczynny wpływ na kondycję włosów i paznokci. Program No stress ma być też relaksem dla Twoich zmysłów - dlatego wybraliśmy do niego łagodne, słodkawe smaki, które pokochasz od pierwszego łyku!

Sprawdź cenę liczby dni, która Cię interesuje:

Cena: --
--

Co znajdę w tym detoxie?

Buenos Dżares

500ml / 170 kcal
Zamknij

gruboskóry ananas

Ananas ma bogate właściwości odżywcze, lecznicze i oczyszczające. Zawiera błonnik, potas, magnez, wapń, fosfor, żelazo, cynk, miedź, mangan, witaminy: A, B1, B2, B6, PP, C, kwas foliowy oraz bardzo istotną bromelainę. Wspomaga procesy trawienne i odchudzanie, usuwa toksyczne produkty przemiany materii, wspomaga leczenie alergii i chorób dróg oddechowych. Ma właściwości przeciwzakrzepowe, przeciwbólowe, odkażające i przeciwzapalne.
Zamknij

jabłko Adama

Jabłko zwiera bardzo duże ilości składników biologicznych potrzebnych organizmowi. Witamina C i P zawarta w jabłkach uszczelnia i uelastycznia naczynia krwionośne, zapobiegając pajączkom. Owoc ten wyrównuje poziom cholesterolu i cukru we krwi, reguluje przemianę materii dzięki dużej zawartości błonnika i pektyn. Polifenole i flawonidy zawarte w jabłku pełnią funkcje antyoksydacyjną, antynowotworową, przeciwzapalną, przeciwmiażdżycową, oczyszczającą organizm i obniżającą ciśnienie krwi. Duża ilość soli zasadowych powoduje, że jabłka odkwaszają organizm. Są bogatym źródłem potasu i żelaza. Wzmacniają serce, układ nerwowy, mięśnie i poprawiają pracę wątroby. Dodatkowo zmniejszają obrzęki, ułatwiają przyswajanie wapnia przez organizm, dzięki czemu wzmacniają zęby, włosy i paznokcie.
Zamknij

Ogórek i jego mundurek

Ogórek zawierają związki o charakterze zasadowym, dlatego doskonale sprawdza się w odkwaszaniu organizmu. Zawiera także niewielkie ilości witaminy K i tych z grupy B, co wzmacnia układ odpornościowy i podnosi poziom energii oraz dodaje skórze blasku. Zawartość potasu sprawia, że ogórek zalecany jest przy problemach z drogami moczowymi, chorobach układu krwionośnego lub reumatyzmie, zaparciach i cukrzycy.
Zamknij

młody szpinak

Szpinak zwiększa odporność organizmu i wspomaga walkę z infekcją pęcherza, dzięki dużej zawartości witaminy C. Duża zawartość łatwo przyswajalnego żelaza przeciwdziała anemii i problemom z koncentracją. Szpinak zawiera także witaminy jak A, B1, B2, E oraz pierwiastki i minerały: magnez, sód, potas, wapń, fluor. Zawarty w nim kwas foliowy sprzyja prawidłowemu rozwojowi ciąży. Szpinak ma zbawienny wpływ na wygląd skóry i opóźnia procesy starzenia dzięki dwóm przeciwutleniaczom, które zawiera – luteinie i beta-karotenowi, oraz witaminom, które wpływają pozytywnie na wygląd. Witamina E chroni płuca przed rakiem, dlatego zalecany jest dla palaczy. Szpinak reguluje odkładanie tłuszczu w organizmie i zwiększa masę mięśniową, pomaga w schorzeniach trzustki, leczeniu zaparć, nadciśnienia, opóźnia postęp choroby Alzheimera.
Zamknij

Tajemniczy jarmuż

To roślina mająca silne działanie antynowotworowe. Zawiera sulforafan, który chroni przed rakiem prostaty, płuc i jelita grubego oraz karotenoidy - przeciwutleniacze, które również hamują szkodliwe procesy oksydacyjne. To warzywo bogate w białko, błonnik i bardzo dużą ilość witaminy C i K. Witamina K ma działanie przeciwrakowe, wpływa na stan kości oraz zapewnia prawidłową krzepliwość krwi. Dzięki dużej zawartości witaminy A jarmuż korzystnie wpływa cerę, włosy i paznokcie. Zawartość wapnia przeciwdziała osteoporozie i wpływa na zdrowy stan zębów. Jarmuż to też ważne źródło potasu, miedzi i manganu. Normuje poziom cukru we krwi, zwiększa odporność, usprawnia metabolizm i wzrok.
Zamknij

Natka wariatka

Natka pietruszki działa antyseptycznie, moczopędnie i przyspiesza proces trawienia. Zawiera duże ilości A i witaminy C. Zawiera także witaminę E, D, K, choć w mniejszych ilościach, a także beta-karoten, żelazo, kwas foliowy niezbędny kobietom ciężarnym, sole mineralne: magnez, wapń, potas, fosfor, cynk, miedź i mangan. Składniki zawarte w natce zwiększają odporność i wpływają korzystnie na wzrok. Dodatkowo zmieniają zapach oddechu, łagodzą nerwobóle, leczą kamicę nerkową, odtruwają organizm, wpływają pozytywnie na wzrok i cerę. Natka ułatwia przyswajanie żelaza z innych produktów, usuwa nadmiar wody, regeneruje włosowate naczynia krwionośne. Łyżeczka natki dziennie zaspokaja nieomal całościowe zapotrzebowanie organizmu na składniki, które zawiera.
Szczegóły

Beet Happens

500ml / 221 kcal
Zamknij

burak jakich mało

Korzeń buraka jest bogaty w wiele minerałów, m.in. żelaza, wapnia, potasu, magnezu, sodu, miedzi, cynku i innych. Antocyjany zawarte w buraku działają przeciwstarzeniowo, przeciwnowotworowo i zwiększają odporność. Zawarta w soku z buraka glutamina-L wpływa na gojenie się ścian jelit. Burak zawiera dużo kwasu foliowego, więc jest doskonałym jego źródłem dla kobiet ciężarnych. Dodatkowo ma właściwości obniżające ciśnienie i dodające energii, zapobiegające anemii, zwiększające przyswajanie tlenu przez komórki i wspomagające układ krwionośny i odchudzanie.
Zamknij

skrobana marchewka

Korzeń marchwi zawiera bardzo duże ilości beta – karotenu, który w błonie śluzowej jelit przekształca się w niezbędny retinol. Marchewka zawiera duże ilości antyoksydantów, które blokują pochodzące z zanieczyszczonego środowiska związki rakotwórcze, wpływa pozytywnie na układ odpornościowy, kondycję i wygląd skóry oraz wzrok. Marchew obniża również poziom cholesterolu, zapobiega chorobom serca i nowotworom.
Zamknij

pyzata pomarańcza

Pomarańcza zawiera prowitaminę A, B1, B2, C, PP, E, P i B6. Ma także potas, sód, wapń, żelazo i miedź. Zawarta w niej witamina C opóźnia starzenie i wygładza koloryt skóry. Wraz z witaminą A wspomaga produkcję kolagenu, który poprawia jej kondycję. Reguluje pracę jelit, sprawia, że dłużej nie czujesz głodu i obniża poziom cholesterolu we krwi. Pomarańcza zawiera także potas, wapń i beta-karoten, który w błonie śluzowej jelit przekształca się w niezbędny retinol. Zawarte w pomarańczach związki mają właściwości wiązania toksycznych metali i usuwania ich z organizmu, a flawonidy są pomocne w leczeniu cukrzycy, miażdżycy, nadciśnienia, hemoroidów, alergii i mogą chronić przed rozwojem nowotworów.
Zamknij

cytryna i jej kwaśna mina

Cytryna to dobre źródło beta-karotenu, który w błonie śluzowej jelit przekształca się w niezbędny retinol i który uszczelnia naczynia krwionośne. Zawiera m.in. witaminy z grupy B, E, potas, magnez, sód i żelazo. Cytryna jest prawdziwą mistrzynią oczyszczania, bo pobudza procesy trawienne, przyspieszając odchudzanie. Wspiera odporność i łagodzi infekcje, reguluje poziom cholesterolu, pomaga w problemach z krążeniem oraz posiada właściwości odkażające - przyspiesza gojenie ran, leczy trądzik i grzybicę skóry.
Szczegóły

Grasecco

500ml / 271.5 kcal
Zamknij

cytryna i jej kwaśna mina

Cytryna to dobre źródło beta-karotenu, który w błonie śluzowej jelit przekształca się w niezbędny retinol i który uszczelnia naczynia krwionośne. Zawiera m.in. witaminy z grupy B, E, potas, magnez, sód i żelazo. Cytryna jest prawdziwą mistrzynią oczyszczania, bo pobudza procesy trawienne, przyspieszając odchudzanie. Wspiera odporność i łagodzi infekcje, reguluje poziom cholesterolu, pomaga w problemach z krążeniem oraz posiada właściwości odkażające - przyspiesza gojenie ran, leczy trądzik i grzybicę skóry.
Zamknij

jabłko Adama

Jabłko zwiera bardzo duże ilości składników biologicznych potrzebnych organizmowi. Witamina C i P zawarta w jabłkach uszczelnia i uelastycznia naczynia krwionośne, zapobiegając pajączkom. Owoc ten wyrównuje poziom cholesterolu i cukru we krwi, reguluje przemianę materii dzięki dużej zawartości błonnika i pektyn. Polifenole i flawonidy zawarte w jabłku pełnią funkcje antyoksydacyjną, antynowotworową, przeciwzapalną, przeciwmiażdżycową, oczyszczającą organizm i obniżającą ciśnienie krwi. Duża ilość soli zasadowych powoduje, że jabłka odkwaszają organizm. Są bogatym źródłem potasu i żelaza. Wzmacniają serce, układ nerwowy, mięśnie i poprawiają pracę wątroby. Dodatkowo zmniejszają obrzęki, ułatwiają przyswajanie wapnia przez organizm, dzięki czemu wzmacniają zęby, włosy i paznokcie.
Zamknij

młody szpinak

Szpinak zwiększa odporność organizmu i wspomaga walkę z infekcją pęcherza, dzięki dużej zawartości witaminy C. Duża zawartość łatwo przyswajalnego żelaza przeciwdziała anemii i problemom z koncentracją. Szpinak zawiera także witaminy jak A, B1, B2, E oraz pierwiastki i minerały: magnez, sód, potas, wapń, fluor. Zawarty w nim kwas foliowy sprzyja prawidłowemu rozwojowi ciąży. Szpinak ma zbawienny wpływ na wygląd skóry i opóźnia procesy starzenia dzięki dwóm przeciwutleniaczom, które zawiera – luteinie i beta-karotenowi, oraz witaminom, które wpływają pozytywnie na wygląd. Witamina E chroni płuca przed rakiem, dlatego zalecany jest dla palaczy. Szpinak reguluje odkładanie tłuszczu w organizmie i zwiększa masę mięśniową, pomaga w schorzeniach trzustki, leczeniu zaparć, nadciśnienia, opóźnia postęp choroby Alzheimera.
Zamknij

Natka wariatka

Natka pietruszki działa antyseptycznie, moczopędnie i przyspiesza proces trawienia. Zawiera duże ilości A i witaminy C. Zawiera także witaminę E, D, K, choć w mniejszych ilościach, a także beta-karoten, żelazo, kwas foliowy niezbędny kobietom ciężarnym, sole mineralne: magnez, wapń, potas, fosfor, cynk, miedź i mangan. Składniki zawarte w natce zwiększają odporność i wpływają korzystnie na wzrok. Dodatkowo zmieniają zapach oddechu, łagodzą nerwobóle, leczą kamicę nerkową, odtruwają organizm, wpływają pozytywnie na wzrok i cerę. Natka ułatwia przyswajanie żelaza z innych produktów, usuwa nadmiar wody, regeneruje włosowate naczynia krwionośne. Łyżeczka natki dziennie zaspokaja nieomal całościowe zapotrzebowanie organizmu na składniki, które zawiera.
Szczegóły

Nut Damon

500ml / 415 kcal
Zamknij

Owoce daktyLove

Daktyle zawierają witaminę A, B1, B2, B3, PP oraz C. Są dobrym źródłem potasu, fosforu, żelaza, wapnia, magnezu, chromu i błonnika. Działają pozytywnie na kondycje oczu, właściwą pracę mózgu i koncentrację. Poza tym daktyle zwiększają odporność, przeciwdziałają wolnym rodnikom, usprawniają metabolizm, regulują nadciśnienie, zmniejszą skutki stresu, usprawniają pracę serca, przeciwdziałają osteoporozie.
Zamknij

orzechowe nereczki

Orzechy nerkowca
Zamknij

pulchna chia

Nasiona chia
Zamknij

sól z Everestu

różowa sól himalajska
Zamknij

pomarszczona Żurawina

owoce żurawiny
Szczegóły

Ale Melony!

500ml / 310 kcal
Zamknij

cytryna i jej kwaśna mina

Cytryna to dobre źródło beta-karotenu, który w błonie śluzowej jelit przekształca się w niezbędny retinol i który uszczelnia naczynia krwionośne. Zawiera m.in. witaminy z grupy B, E, potas, magnez, sód i żelazo. Cytryna jest prawdziwą mistrzynią oczyszczania, bo pobudza procesy trawienne, przyspieszając odchudzanie. Wspiera odporność i łagodzi infekcje, reguluje poziom cholesterolu, pomaga w problemach z krążeniem oraz posiada właściwości odkażające - przyspiesza gojenie ran, leczy trądzik i grzybicę skóry.
Zamknij

gruszka z fartuszka

gruszka z fartuszka
Zamknij

melon z Gwadelupy

Melon Gueadeloupe
Zamknij

św. Bazylia

liście bazylii
Szczegóły

Chcesz dostawać wiadomości o Juicingu? Zapisz się do newslettera!