zupa

Green Please!

ZUPING

Zamknij

młody szpinak

Szpinak zwiększa odporność organizmu i wspomaga walkę z infekcją pęcherza, dzięki dużej zawartości witaminy C. Duża zawartość łatwo przyswajalnego żelaza przeciwdziała anemii i problemom z koncentracją. Szpinak zawiera także witaminy jak A, B1, B2, E oraz pierwiastki i minerały: magnez, sód, potas, wapń, fluor. Zawarty w nim kwas foliowy sprzyja prawidłowemu rozwojowi ciąży. Szpinak ma zbawienny wpływ na wygląd skóry i opóźnia procesy starzenia dzięki dwóm przeciwutleniaczom, które zawiera – luteinie i beta-karotenowi, oraz witaminom, które wpływają pozytywnie na wygląd. Witamina E chroni płuca przed rakiem, dlatego zalecany jest dla palaczy. Szpinak reguluje odkładanie tłuszczu w organizmie i zwiększa masę mięśniową, pomaga w schorzeniach trzustki, leczeniu zaparć, nadciśnienia, opóźnia postęp choroby Alzheimera.
Zamknij

św. Bazylia

liście bazylii
Zamknij

sztywniara cukinia

.
Zamknij

wesoły kartofelek

.
Zamknij

koperek i jego zielony sweterek

.
Zamknij

przyprawy dla zabawy

.
Zamknij

dyniowe pestuchy

.
Zamknij

lana woda

.
Głęboki smak zielonych warzyw i świeżych ziół z chrupiącymi pestkami dyni... Zasmakuje nie tylko wielbicielom warzyw - Green Please polecamy też do dziecięcego menu! Pyszna gęsta i lekkostrawna zupa, która nasyci bez uczucia ciężkości i wyreguluje pracę jelit dzięki dużej zawartości błonnika. Jeśli planujesz przeprowadzić detoks zupami, wybierz program "Gorący Słoik" lub "Misz-Masz". Zuping może być też alternatywą prawidłowego wejścia i wyjścia z detoksu sokowego. Możesz też wybrać pojedyncze produkty i potraktować je jako samodzielne ciepłe posiłki. Produkt 100% wegański, bezglutenowy. W naszych zupach nie znajdziesz też chemii, ani żadnych gotowych mieszanek przypraw lub glutaminianu sodu. Rozwarstwienie zup jest zjawiskiem naturalnym. Produkt należy przechowywać w lodówce. Pojemność: 500 ml, 240 kcal.
  • słodycz
  • zdrowie
  • ostrość
  • uroda
  • pobudzenie
  • umysł
Cena: 29.00

Chcesz dostawać wiadomości o Juicingu? Zapisz się do newslettera!